Politerno > Україна і світ > Тамразова відпустили на свободу під заставу в 20 мільйонів

Тамразова відпустили на свободу під заставу в 20 мільйонів

  • 23 Серпня, 2018
  • 1421 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 23 серпня, Печерський райсуд Києва відмовився заарештувати власника інтернет-видання “Інсайдер”, колишнього першого заступника голови правління “Укргазвидобування” Олексія Тамразова і обрав для нього запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 20 млн гривень. 

Про це повідомили” Українські новини“. 

Дане рішення винесла суддя Валерія Павленко. Суддя постановила звільнити Тамразова в залі суду. Він повинен внести заставу протягом 5 днів.

Після внесення застави Тамразов зобов’язаний прибувати до слідчого в разі, якщо його викликають, повідомляти слідчого про зміну місця проживання, здати закордонного паспорта і носити електронний засіб контролю.

Ці зобов’язання покладаються на нього до 21 жовтня включно. Тамразов заявив, що має намір порадитися з знайомими з питання внесення необхідної суми. І адвокати, і прокурор допускають подачу апеляції, однак про конкретні плани не заявляли.

Нагадаємо, прокурори готували клопотання про арешт Тамразова з можливістю внесення застави в 500 мільйонів гривень.

Як повідомлялось, генпрокурор Юрій Луценко оголосив про затримання на хабарі в $ 200 тисяч керівника “Укргазвидобування” часів Януковича, бізнесмена, власник інтернет-видання INSIDER і відомого блогера Олексія Тамразова.

За офіційною версією слідства, Олексій Тамразов намагався дати хабар прокурору Костянтину Кулику в 200 тисяч доларів (правда, потім уточнили, що все-таки дав 100 тисяч). Хабар Тамразов нібито пропонував за зняття арешту з природного газу в рамках справи Віктора Януковича.

Генеральний прокурор Юрій Луценко запропонував угоду зі слідством Тамразову, якого 21 серпня вдруге затримала генпрокуратура.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE