Politerno > Україна і світ > Адвокат Тамразова каже, що ГПУ готує новий арешт його клієнта із заставою у півмільярда

Адвокат Тамразова каже, що ГПУ готує новий арешт його клієнта із заставою у півмільярда

  • 23 Серпня, 2018
  • 1350 Переглядів
  • 0

ГПУ підготувала клопотання про арешт екс-заступника голови правління “Укргазвидобування” і власника видання Insider Олексія Тамразова із альтернативою внесення застави у 577 мільйонів гривень.

Про це розповів УП адвокат підозрюваного Віталій Коломієць.

За його словами, таку інформацію йому повідомив телефоном прокурор.

“Клопотання захисту мають завтра зранку дати”, – зазначив юрист.

Із усіх фігурантів справи це найбільша сума застави. До цього часу лідером за цим показником був Олександр Кацуба. За його свободу просили 450 мільйонів.

Пізніше Коломієць повідомив, що розгляд цього клопотання відбудеться у четвер, 23 серпня, близько 11-12 години в Печерському райсуді Києва.

Як повідомлялося, 21 серпня Генпрокуратра вдруге затримала екс-першого заступника голови правління ПАТ “Укргазвидобування” Олексія Тамразова, якого звинувачують у причетності до злочинної схеми заволодіння скрапленим газом організацією екс-президента Віктора Януковича та його оточення.

Його захист назвав це затримання незаконним.

9 серпня Тамразова затримали перший раз нібито під час спроби дати прокурору 200 тисяч доларів хабара.

За словами голови ГПУ Юрія Луценка, Тамразов нібито хотів, щоб прокурор посприяв у знятті арешту з майна у кримінальному провадженні, пов’язаному діяльністю злочинної організації екс-президента Віктора Януковича.

Луценко пропонує Тамразову угоду зі слідством.

10 серпня суд у закритому режимі арештував Тамразова на два місяці з альтернативою застави в 3 млн гривень. Згодом він вийшов з-під арешту під заставу.

Олексій Тамразов займав посаду першого заступника голови правління ПАТ “Укргазвидобування” з 2010 по березень 2014 року.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE