Politerno > Україна і світ > Тимошенко обіцяє “покласти ключі від Банкової”, якщо не виконає запропонований 100-денний план

Тимошенко обіцяє “покласти ключі від Банкової”, якщо не виконає запропонований 100-денний план

  • 30 Серпня, 2018
  • 4746 Переглядів
  • 0

Юлія Тимошенко балотуватиметься в президенти і її партія “Батьківщини” не розглядає варіанту об’єднання з іншими політичними силами чи підтримки інших кандидатів.

Про це Тимошенко сказала під час прес-конференції в Одесі, де зустрілася з працівниками українських портів, повідомляє прес-служба політика.

“Партія ВО “Батьківщина” не буде об’єднуватись із іншими політичними силами, і на президентських виборах підтримувати жодного кандидата, окрім кандидата від нашої політичної сили”, – заявила депутат.

“Ми підемо єдиною командою – партією “Батьківщина” – і, безумовно, я буду балотуватись на президентських виборах”, – додала Тимошенко.

Політик не хоче “брати відповідальність за інших політиків”, тому не передбачає об’єднань.

“Чітко і відповідально повідомляю: я можу брати перед людьми відповідальність лише за свої дії, слова і зобов’язання. І ті зобов’язання, які я візьму, виконаю”, – наголосила Тимошенко.

Вона пообіцяла, що в передвиборчій кампанії представить “план дій, чіткі і конкретні позиції перших 100 днів роботи нового президента” на випадок її обрання.

“Якщо за 100 днів я цього не зроблю, то покладу ключі від Банкової і – піду. Оскільки буду нести відповідальність виключно за себе”, – заявила Тимошенко.

15 червня, за ініціативи лідера партії ВО “Батьківщина” Юлії Тимошенко у Києві пройшов Всеукраїнський форум “Новий курс України”, який по суті став став стартом її передвиборної кампанії.

20 червня лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявила, що візьме участь у виборах президента України у 2019 році.

Згідно з даними компанії GfK Ukraine віддати свій голос за лідера «Батьківщини» нині готові 23,1% виборців, які визначилися і прийдуть на дільниці.

Читайте також: Винні в Іловайській трагедії високопосадовці будуть покарані – Тимошенко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE