Politerno > Україна і світ > Суд не дозволив Мангеру пройти перевірку на поліграфі

Суд не дозволив Мангеру пройти перевірку на поліграфі

  • 13 Лютого, 2019
  • 1549 Переглядів
  • Comments Off

Голова Херсонської облради Владислав Мангер просив суд надати йому можливість пройти перевірку на поліграфі, щоб довести свою непричетність до вбивства Катерини Гандзюк.

Про це він заявив під час засідання Шевченківського райсуду Києва, який має обрати йому запобіжний захід, повідомляє «Укрінформ».

«Мене на всю країну звинуватили у замовленні убивства Катерини Гандзюк, тому я хотів би, щоб вся країна бачила мої результати на цьому поліграфі», – сказав Мангер.

Проте прокурор Дмитро Боян виступив проти, заявивши, що порядок розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу не передбачає розгляду клопотання про призначення судової експертизи.

«Це клопотання є передчасним і може бути вирішене в майбутньому з доопрацюванням», – зазначив він.

Зрештою суддя Олександр Кіпчарський відмовив у задоволенні цього клопотання. 

Як відомо, Шевченківський райсуд має обрати запобіжний захід Мангеру. На засіданні 12 лютого адвокати Мангера заявили, що не отримували матеріалів справи й попросили перенести засідання на 13 лютого.

Суд частково задовольнив клопотання й оголошував перерву на 4 години, аби сторона захисту могла ознайомитися з матеріалами справи. 

Як повідомлялось, голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру оголошено підозру в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Читайте також: Влада намагається використати справу Гандзюк для дискредитації Тимошенко – експерт

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE