Politerno > Україна і світ > Мангер хоче, щоб його справу розслідувало ДБР і готовий пройти поліграф (Відео)

Мангер хоче, щоб його справу розслідувало ДБР і готовий пройти поліграф (Відео)

  • 21 Лютого, 2019
  • 1278 Переглядів
  • Comments Off

Голова Херсонської облради Владислав Мангер звернувся до суду з проханням передати його справу, в якій слідство веде СБУ, в Держбюро розслідувань.

Про це Мангер заявив у суді після завершення засідання, пише “Цензор.нет“.

“Я в суді особа першої категорії як голова обласної ради. Мою справу не має права вести СБУ. Я попросив, щоб її передали в ДБР”, – заявив Мангер.

“Адже під час першого засідання було багато документів не просто помилкових, а сфальсифікованих. Я звернувся до слідчого і хочу відкритого розслідування”, – додав глава Херсонської облради.

Також він заявив, що його адвокати подали клопотання про перевірки його на поліграфі.

Як повідомлялось, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер двічі відмовився давати покази СБУ, але готовий свідчити Національній поліції та Державному бюро розслідувань.

Раніше суд не дозволив Владиславу Мангеру пройти перевірку на поліграфі.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва заарештував Мангера і встановив заставу 2,5 млн гривень. Після внесення застави Мангер вийшов з СІЗО і повернувся до виконання обов’язків за основним місцем роботи.

Генпрокуратура оскаржила арешт із заставою голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера, якого підозрюють в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Читайте також: Влада намагається використати справу Гандзюк для дискредитації Тимошенко – експерт

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE