Politerno > Україна і світ > “Нацкорпус” побився з поліцією на мітингу Порошенка в Івано-Франківську (Фото – Відео)

“Нацкорпус” побився з поліцією на мітингу Порошенка в Івано-Франківську (Фото – Відео)

  • 19 Березня, 2019
  • 1423 Переглядів
  • Comments Off

Перед зустріччю президента Петра Порошенка із виборцями в Івано-Франківську стались сутички між представниками “Національних дружин” і “Національного корпусу” з правоохоронцями.

Про це повідомляє місцеве видання “Kurs”.

Зазначається, що радикали прийшли на мітинг, коли на сцені виступав гурт “Тік”, до приїзду Порошенка.

Представники “Нацдружин” принесли також плакати “Свинарчуків за ґрати” (Свинарчук – колишнє прізвище бізнес-партнера президента Гладковського).

“Правоохоронці взяли пікетувальників у кільце та відтіснили від мітингу. Під час сутичок використовували сльозогінний газ”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Явлення “Наріка”, вбивство Білецького і гетто для Порошенка. Як розвивається конфлікт президента і Нацкорпусу

Після цього правоохоронці вишикувались кордоном між протестувальниками та прихильниками Порошенка.

“Нацдружини” скандують: “Разом і до кінця”. Прихильники президента відповідають: “Банду з міста”.

На місці сутичок начальник обласної поліції Володимир Голубош.

Водночас, на офіційній Facebook-сторінці Порошенка опублікували відеозапис його зустрічі із місцевими, додавши, що “завжди привітна Івано-Франківщина сьогодні зустріла по-особливому тепло”.

Нагадаємо, 9 березня представники праворадикальної партії «Національний корпус» і її напіввоєнізованого крила «Національні дружини» провели у Києві на майдані Незалежності акцію протесту, яка завершилась біля адміністрації президента.

Згодом представники “Нацкорпус” і “Нацдружини” влаштували бійку з поліцією в Черкасах, намагаючись дістатися до президента Петра Порошенка.

У центрі Полтави під час візиту президента Петра Порошенка представники Нацкорпусу і Нацдружин кидали в поліцейських м’які іграшки у вигляді свинок, їх жорстко затримала поліція.

Читайте також: Не треба засуджувати Нацкорпус за їхню позицію, але вони не мають застосувати агресію – Тимошенко

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE