Politerno > Україна і світ > Юрист Зеленського-Коломойського відповів, чи пропонували йому очолити АП

Юрист Зеленського-Коломойського відповів, чи пропонували йому очолити АП

  • 25 Квітня, 2019
  • 1246 Переглядів
  • Comments Off

Радник Володимира Зеленського з юридичних питань Андрій Богдан вважає, що у переможця президентських виборів поки не має рішень по багатьох кадрових питаннях.

Про це Богдан сказав у спільному інтерв’ю “Українській правді” та “Новому времени”.

Він заявив, що Зеленський поки “обіцянки не порушив” і “не роздає посади до того моменту, поки не стане президентом”.

Відповідпаючи на запитання, чи означає це, що про конкретні кадрові призначення можна буде говорити вже після інавгурації, юрист сказав:

“Думаю, в його голові вже є якась структура. Він багато спілкується з людьми, ми з ним багато спілкуємося. Одні люди нам подобаються, інші – ні. Інші подобаються, потім у них розчаровуєшся. Інших ти сприймаєш, як ворога, а потім вони стають твоїми друзями”.

Богдан назвав це “звичайним кадровим процесом”.

Він також запевнив, що поки не отримував пропозицію очолити Адміністрацію майбутнього президента.

“Я не зможу йому (Зеленському – УП) відмовити, якщо він мені запропонує цю посаду”, – зазначив соратник переможця президентських виборів.

11 квітня журналісти програми “Схеми” в своїй передачі розповіли, що протягом двох останніх років шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський одинадцять разів літав до Женеви, коли там мешкав олігарх Ігор Коломойський, а після його переїзду в Ізраїль влітку 2018-го, Зеленський ще двічі злітав до Тель-Авіва.

Журналісти зазначили, що у кожній другій поїздці кандидата у президенти супроводжував юрист олігарха Андрій Богдан, який згодом став головним юридичним радником кампанії Зеленського на виборах президента.

Як повідомили розслідувачі Bihus Info у штабі кандидата у президенти Володимира Зеленського стверджують, що один із головних юристів бізнесмена Ігоря Коломойського Андрій Богдан має до них стосунок як “давній товариш” шоумена. Журналісти неодноразово помічали Богдана серед членів штабу Зеленського.

Згодом журналісти “Схем“ повідомили, що радник з юридичних питань у штабі кандидата Володимира Зеленського Андрій Богдан, який потрапляє під обмеження люстраційного закону і не може працювати на державній службі, таємно зустрічався з головою КС.

Також Андрій Богдан оскандалився, коли обізвав журналістів-розслідувачів.

25 квітня новообраний президент Володимир Зеленський звинуватив ЦВК у затягуванні оголошення результатів виборів президента.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE