Politerno > Україна і світ > Зеленський звинувачує ЦВК у затягуванні оголошення результатів виборів (Відео)

Зеленський звинувачує ЦВК у затягуванні оголошення результатів виборів (Відео)

  • 25 Квітня, 2019
  • 1462 Переглядів
  • Comments Off

Новообраний президент Володимир Зеленський звинуватив ЦВК у затягуванні оголошення результатів виборів президента.

“Зараз відбуваються дуже кумедні речі – перемога є, а повноважень немає, хтось від мене булаву ховає. Що відбувається, я пояснюю: ЦВК затягує офіційне оголошення результатів”, – заявив він у своєму відеозверненні у Facebook.

Читайте також: Хто говорив, що у нас гарна Конституція – коли можна розпустити Верховну Раду?

За словами Зеленського, це робиться для того, щоб Верховна Рада могла призначити дату інаугурації після 27 травня і позбавити його можливості розпустити парламент.

“Хоча мені здається, що це несправедливо. Президент, у якого довіра 73%, має, принаймні, право думати про це і має право мати цю можливість”, – наголошує він.

“Система боїться! Це значить одне – ми всіх переможемо, усе буде добре, навіть не на 73, а на всі 100%. Всіх зі святом Великоднем!” – додав переможець виборів.

Нагадаємо, раніше шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський заявляв, що в разі перемоги на виборах планує подати закон про імпічмент, а про розпуск Верховної Ради буде думати.

22 квітня спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що наразі немає підстав для розпуску парламенту, а після 27 травня їх і не зможе виникнути.

Позицію фракцій “Народний фронт” і “Блок Петра Порошенко” озвучив з трибуни Ради у середу Максим Бурбак: проведення дострокових виборів до Верховної Ради є незаконним.

Читайте також: “Хіба що Захід буде проти”. Чи розпустить новий президент Раду достроково

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE