Politerno > Україна і світ > Адвокат Трампа скасував візит до України – Зеленський “оточений ворогами президента”

Адвокат Трампа скасував візит до України – Зеленський “оточений ворогами президента”

  • 11 Травня, 2019
  • 1572 Переглядів
  • Comments Off

Адвокат президента США Рудольф Джуліані, скасував анонсований раніше візит до України для зустрічі з новообраним президентом Володимиром Зеленським.

Про це він заявив в інтерв’ю американському телеканалу Fox News.

Адвокат вважає, що він би опинився у “середовищі людей, які є ворогами президента, а в деяких випадках і ворогами Сполучених Штатів, і в одному випадку вже засудженої особи, яка була залучена до допомоги демократам у розслідуванні 2016 року”.

“Виходячи з того, що я чув від двох дуже надійних людей сьогодні ввечері, я переконаний, що президент (Зеленський – Fox News) оточений людьми, які є ворогами президента (Трампа), та людьми, які – принаймні одному випадку – явно корумповані й залучені до цієї схеми”, – сказав Джуліані.

Він, додав, що його рішення не пов’язане з майбутніми виборами президента США 2020 року.

Джуліані також відзначив, що колишній віце-президент США Джо Байден, який зараз лідирує у рейтингу демократів-кандидатів у президенти країни, неправомірно тиснув на президента України Петра Порошенка і парламент країни у березні 2016 року, вимагаючи звільнити генпрокурора Віктора Шокіна.

У лютому 2018 року стало відомо, що донька екс-генпрокурора Віктора Шокіна Аліна, яка є громадянкою США, навіть мала намір подати до суду на екс-віце-президента Джо Байдена через його тиск на владу України щодо відставки батька.

Водночас син Байдена, Хантер, був членом правління української газової компанії Burisma Holdings, якою володів олігарх Микола Злочевський, дії якої розслідувалися цим самим прокурором.

Подробиці у статті:  Навіщо ГПУ оголосила нову “підозру” Злочевському і чи зіллє Луценко компромат на Порошенка

Разом з тим, The New York Times зазначає, що візит Джуліані було скасовано після різких звинувачень демократів у тому, що нібито адвокат шукає зовнішньої підтримки перед виборами президента США 2020 року.

“Вони кажуть, що я втручався у вибори – смішно”, – зазначив Джуліані.

Нагадаємо, 10 травня персональний адвокат американського лідера Рудольф Джуліані заявив, що планує приїхати в Україну, щоб умовити новообраного президента країни Володимира Зеленського не припиняти розслідування справ, в яких зацікавлений Дональд Трамп. Він також збирався розповісти Зеленському, що знає про людей з його оточення.

Адвокат президента США Дональда Трампа неодноразово зустрічався із генпрокурором Юрієм Луценком, щоб обговорити розслідування справи компанії Burisma Group, де працював син Джо Байдена.

Читайте по темі: “Підтримка Клінтон” обернулась “корупцією”. Справа Ситника отримала несподіваний розвиток

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE