Politerno > Україна і світ > Порошенко дав орден Волкеру та ранги послів Ар’єву і Герасимову

Порошенко дав орден Волкеру та ранги послів Ар’єву і Герасимову

  • 18 Травня, 2019
  • 1184 Переглядів
  • Comments Off

Президент Петро Порошенко нагородив орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня спецпредставника США з питань України Курта Волкера.

Відповідний указ від 18 травня оприлюднено на сайті президента.

Зазначається, що Волкера нагороджено “за вагомий особистий внесок у підтримку та розвиток демократії в Україні, відновлення державного суверенітету і територіальної цілісності Української держави”.

Крім того, іншим указом Порошенко присвоїв дипломатичний ранг надзвичайного і повноважного посла голові комітету ПАРЄ з питань культури, освіти, науки і медіа Володимиру Ар’єву, заступнику міністра закордонних справ Єгору Божку, голові постійної делегації Верховної Ради у Парламентській асамблеї ОБСЄ Артуру Герасимову, а також послу України в Греції Сергію Шутенку.

Нагадаємо, 9 травня Порошенко присвоїв главі СБУ Василю Грицаку звання “Герой України” та удостоїв його ордена “Золота Зірка”.

7 травня Порошенко таємно присвоїв звання генерал-полковника першому заступнику глави СБУ Павлу Демчині.

Українська громада Росії закликала президента Петра Порошенка скасувати нагородження “голови ради Об’єднання українців Росії” Василя Думи орденом “За заслуги” І ступеня.

12 травня стало відомо, що президент Петро Порошенко нагородив орденом “За заслуги” І ступеня скандального забудовника та екс-нардепа від Партії регіонів, Ігоря Лисова.

Нагородження орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня директора “Дніпропетровського стрілочного заводу” Сергія Тараненка, якого НАБУ підозрює у заволодінні 93 мільйонів гривень “Укрзалізниці”,  в АП списали на помилку.

Читайте також: Порошенко присвоїв 24 генеральські звання в ЗСУ, ДПСУ та СБУ. Огляд

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE