Politerno > Україна і світ > Зеленський не визнає обраного громадою Бондаренка і назвав “бандитом” – той відповів

Зеленський не визнає обраного громадою Бондаренка і назвав “бандитом” – той відповів

  • 20 Травня, 2020
  • 1141 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський назвав мера Черкас “бандитом”, а Бондаренко відповів, що кримінальні справи проти нього відкривали через політичну діяльність.

“Я не знаю навіть, як говорити, коли міський голова має 19 кримінальних проваджень. Хто це? Я за один стіл з такими бандитами не сяду. Його обрали – це народ, це право народу України. Будь ласка, обирайте бандитів, якщо хочете.

Я думаю, що він себе поводив некоректно… 

Де був мер Черкас два місяці тому? Де його звернення до мене: “чим я можу допомогти владі”? Де його літаки, які прилітали і наповнювали лікарні, аптеки Черкас? Де наповнення держрезерву? Де його особисті гроші?…

Я розумію, всім складно, всім мерам складно. Але, вибачте, це популізм”,  заявив Зеленський.

У свою чергу, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко на своїй сторінці у Facebook заявив, що кримінальні справи проти нього відкривали через політичну діяльність.

“Ви говорите, що я мер-бандит. Всі ті кримінальні справи, які порушували проти мене, їх порушували за мою політичну діяльність, в тому числі і за те, що ви стали президентом…

Скільки б ви мені “привітів” не передавали, я хочу сказати, що вам на місцевих виборах у Черкасах немає чого ловити, хоч ви там розповідаєте, що це ваша принципова справа. Ми вас тут чекаємо, пане президенте”,  – зазначив Бондаренко.

Нагадаємо, Анатолій Бондаренко показав переписку з погрозами з Офісу президента. У відповідь Трофімов назвав її політтехнологією.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE