Politerno > Україна і світ > Антоненку продовжили арешт, а під ОП вимагали звільнити підозрюваних у справі вбивства Шеремета

Антоненку продовжили арешт, а під ОП вимагали звільнити підозрюваних у справі вбивства Шеремета

  • 25 Травня, 2020
  • 915 Переглядів
  • 0

Печерський райсуд Києва залишив під вартою до 23 липня підозрюваного у справі про вбивство Павла Шеремета Андрія Антоненка, а біля Офісу президента пройшла акція протесту з вимогою звільнити і зняти всі обвинувачення з підозрюваних у справі вбивства журналіста.

Відповідна трансляція проводилася під час засідання суду.

Суддя задовольнив клопотання прокурора і продовжив арешт на 2 місяці до 23 липня. Водночас, суд відмовив у видачі на поруки Антоненка кільком бажаючим. 

Як повідомило hromadske, біля Офісу президента влаштували акцію протесту з вимогою звільнити і зняти всі обвинувачення з підозрюваних у справі вбивства журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка, Яни Дугарь та Юлії Кузьменко.

Десятки людей прийшли до ОП, деякі були з плакатами на підтримку фігурантів справи та з вимогою звільнити міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Вони скандували “Де справедливість?!”. У мітингу зокрема взяли участь батьки та чоловік Юлії Кузьменко.

Учасники акції сподіваються, що президент Володимир Зеленський почує їх і діятиме “у відповідності до закону та Конституції”.

Відновлення політичної справедливості у справі Шеремета активісти вважають саме політичною відповідальністю Зеленського, бо він був присутнім на брифінгу МВС, коли вперше оголосили про підозрюваних.

Серед присутніх біля будівлі ОПУ помітили Сергія Стерненка, Євгена Карася та інших активістів.

Нагадаємо, слідство змінило підозри трьом підозрюваним у вбивстві журналіста Павла Шеремета і тепер називає організаторами невстановлених осіб.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE