Politerno > Україна і світ > У Львові, щоб уникнути локдауну, суботи та неділі оголосили робочими

У Львові, щоб уникнути локдауну, суботи та неділі оголосили робочими

  • 13 Листопада, 2020
  • 763 Переглядів
  • 0

Львівська міська рада оголосила робочими днями суботи та неділі до 30 листопада на території міста для закладів громадського харчування, торговельно-розважальних центрів, закладів культури, спортивних залів, фітнес-центрів та ринків.

Про повідомив мер Львова Андрій Садовий у Facebook.

“Це означає, що у Львові неможливо запровадити карантин “вихідного дня”, бо в нас немає вихідних. Люди мають право на працю.

Залишаю скан рішення Виконавчого комітету. У випадку, якщо завтра хтось буде намагатись заважати вам працювати, покажіть їм це рішення і звертайтесь на Гарячу лінію за телефоном 1580. Наші юристи допомагатимуть захистити ваші права.

Це нетипова ситуація. Я не пам’ятаю такого випадку, щоб уряд приймав рішення, не порадившись з підприємцями, яких просто викидають на вулицю без жодних засобів для існування”, – зазначив Садовий.

11 листопада Садовий назвав “дурницею” запровадження карантину вихідного дня і заявив, що у Львові таке рішення уряду не підтримуватимуть.

Нагадаємо, глава уряду Денис Шмигаль наголосив, що рішення Кабміну, зокрема, про посилення карантину підлягають виконанню всіма суб’єктами господарювання на території України.

У Тернополі не вводитимуть якісь додаткові обмеження, не дивлячись на рішення уряду про карантин вихідного дня.

У Тернополі власник ресторанів “Лисий” та “Леліва” Тарас Ковальчук вирішив створити релігійну організацію, у форматі якої працюватимуть його заклади під час карантину вихідного дня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE