Politerno > Україна і світ > Микитась випустили з СІЗО. ВІДЕО

Микитась випустили з СІЗО. ВІДЕО

  • 12 Березня, 2021
  • 761 Переглядів
  • 0

Експрезидента будівельної компанії “Укрбуд” Максима Микитася звільнили з-під варти.

Про це повідомляється Facebook-сторінках Микитася та його адвоката Артура Габріеляна.

“Їду додому! До дочок, до дружини. Потім до моєї любимої мами…

Мене заарештували за півтори години до Нового року, а зараз от вийшов на вулицю – а тут майже така сама новорічна погода”, – зазначив Микитась.

За словами адвоката, Шевченківський районний суд Києва задовольнив його клопотання і звільнив Микитася з-під варти, змінивши йому запобіжний захід.

Нагадаємо, із 2 грудня Максим Микитась перебуває під домашнім арештом. Він пішов на угоду зі слідством у справі, яку розслідує НАБУ.

У Нацполіції заявили, що оголошення підозри ексголові “Укрбуду” Максиму Микитасю у викраденні та вимаганні не має нічого спільного із розслідуванням корупційних злочинів, у яких він фігурує.

Національне антикорупційне бюро занепокоїли дії слідчих поліції щодо ексголови компанії “Укрбуд”, фігуранта справи про розкрадання майна Нацгвардії Максима Микитася.

Микитась водночас є підозрюваним у справи, яку розслідує НАБУ і в якому він пішов на угоду зі слідством.

Свідчення Микитася лягли в основу обвинувачень зі сторони НАБУ стосовно заступника керівника Офісу президента Олега Татарова.

Також стало відомо, що після призначення Олега Татарова заступником глави Офісу Президента, окремі активи компанії “Укрбуд” і її експрезидента Максима Микитася почали переписувати на оточення Татарова.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE