Politerno > Тернопільщина > У Тернополі розгорнуть центр вакцинації

У Тернополі розгорнуть центр вакцинації

  • 1 Червня, 2021
  • 1582 Переглядів
  • 0

У Тернополі запускають тимчасовий центр вакцинації, який буде працювати на вихідних.

Про це повіломила Тернопільська ОДА.

“У Тернополі розгорнуть тимчасовий центр вакцинації. У центрі будуть проводити щеплення жителям області, які записалися до листа очікування вакцинації проти COVID-19 в додатку чи через сайт “Дія”.

Знаходитиметься центр на базі комунального підприємства Тернопільської міської ради “Центр дозвілля і молодіжних ініціатив імені Довженка” вул. Злуки, 45. До його роботи на вихідних залучать 8 мобільних бригад. 

Мешканців області та міста, зареєстрованих в “Дії” запрошують вакцинуватись від коронавірусу. Водночас, у повідомленні не вказується, чи йдеться про конкретні пріоритетні групи осіб, а наголошується на тому, що вакцинувати потрібно якомога більше осіб, щоб восени захворюваність не зростала. 

У центрі наразі будуть використовувати препарат CoronaVac

Про запуск масових центрів вакцинації вже оголосили Київ, Львів та Одеса. Зокрема, у столиці на минулих вихідних такий центр вже розпочав свою роботу. 

Нагадаємо, у Тернополі на базі міської лікарні швидкої медичної допомоги відкриється нове діалізне відділення. У ньому зможуть отримувати медичну підтримку містяни з хронічною нирковою недостатністю.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE