Politerno > Україна і світ > ВАКС заочно заарештував ексглаву правління “Приватбанку” Дубілета

ВАКС заочно заарештував ексглаву правління “Приватбанку” Дубілета

  • 2 Червня, 2021
  • 677 Переглядів
  • 0

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для ексголови правління “Приватбанку” Олександра Дубілета.

Про це повідомляє “Центр протидії корупції” з посиланням на рішення слідчого судді Вищого антикорупційного суду Сергія Мойсака.

“Оскільки Дубілет перебуває не в Україні та оголошений у міжнародний розшук, запобіжний захід йому призначили заочно “до моменту його фактичного затримання і доставки до місця кримінального провадження.

Рішення слідчого судді означає, що підозра, яка була пред’явлена Дубілету, є повністю обґрунтованою. А повідомлення про неї відбулося відповідно до норм кримінального процесуального законодавства”, – зазначили у ЦПК.

Нагадаємо, колишньому голові правління “Приватбанку” Олександру Дубілету та ще двом ексвисокопосадовцям цього банку повідомили про підозри у розтраті чужого майна на суму 136 млн грн. Зокрема, повідомили про підозру експершому заступнику голови правління “Приватбанку” Володимиру Яценку, який 22 лютого намагався покинути Україну на приватному літаку.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE