Politerno > Тернопільщина > Надала закликали накласти вето на скандальне рішення ТМР, за яке він не голосував

Надала закликали накласти вето на скандальне рішення ТМР, за яке він не голосував

  • 4 Червня, 2021
  • 1374 Переглядів
  • 0

Наприкінці січня Тернопільська міська рада прийняла рішення, яким дозволила без аукціону за заниженою вартістю приватизувати понад 10 тисяч квадратних метрів нежитлових приміщень колишнього КП «Міська шляхово-експлуатаційна дільниця» за адресою вул. Тролейбусна, 7а.

За цим фактом відкрита кримінальна справа.


26 травня на сайті міської ради оприлюднила проєкт рішення, яким пропонується змінити цільове призначення земельної ділянки площею 1,2250 га під вищезгаданими приміщеннями із «Для розміщення та експлуатації будівель і споруд міського електротранспорту для обслуговування будівель та споруд» на «Для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення, підземним паркінгом та гаражами».

“Всього лише через 2 дні після оприлюднення даний проект з голосу додатково включається до порядку денного сесії – 28 травня і поспіхом без будь-якого обговорення приймається. Знаково, що не підтримали дане рішення п’ятеро депутатів та міський голова Сергій Надал! З огляду на вищевикладене й не підтримку скандального рішення міським головою, закликаємо Сергія Надала скористатися своїми законними повноваження й накласти вето на дане рішення”, – йдеться в заяві депутатської групи «Сила людей».



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE