Politerno > Україна і світ > Шестеро суддів КС блокують роботу суду і вимагають участі Тупицького – ЗМІ

Шестеро суддів КС блокують роботу суду і вимагають участі Тупицького – ЗМІ

  • 10 Червня, 2021
  • 532 Переглядів
  • 0

У четвер, 10 червня, шестеро суддів Конституційного суду України в ультимативній формі заблокували діяльність Конституційного суду з розгляду важливих, суспільно значимих справ: про медичні гарантії, про пенсійне забезпечення державних службовців, про функціонування української мови як державної.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на співрозмовників у КС.

“Причиною такого відкритого шантажу стала їхня ультимативна вимога забезпечити участь у судових засіданнях колишнього голови КСУ Олександра Тупицького”, – йдеться у повідомленні.

За даними журналістів, цими суддями є Віктор Городовенко, Ірина Завгородня, Віктор Кривенко, Олександр Литвинов, Сергій Сас і Петро Філюк.

При цьому в пресслужбі КСУ агентству повідомили, що наразі секретаріат не має такої інформації, оскільки це могло статися на закритій частині засідання суду, і ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію наразі неможливо.

Нагадаємо, Голосіївський райсуд Києва закрив справу про можливий конфлікт інтересів і недекларування майна звільненим головою Конституційного Суду Олександром Тупицьким. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE