Politerno > Україна і світ > Татаров втручається у роботу технічних засобів: петицію за його звільнення підписав “Джо Байден” – Шабунін

Татаров втручається у роботу технічних засобів: петицію за його звільнення підписав “Джо Байден” – Шабунін

  • 18 Червня, 2021
  • 507 Переглядів
  • 0

Петицію про звільнення заступника керівника ОПУ Олега Татарова підписали 25 тисяч громадян, у тому числі користувач із іменем “Biden Joe”.

Петиція опублікована на сайті Офісу президента.

Невідомо, чи громадянин із таким прізвищем дійсно існує. Водночас, це може свідчити про фальсифікацію процесу збору підписів. Йдеться про те, що хтось міг втручатись у цей процес, що ставить під питання його законність.

Автор петиції, голова правління ЦПК Віталій Шабунін у Telegram звинуватив у фальсифікації Офіс президента. Він також вже подав заяву на ім’я генпрокурора про вчинення кримінального правопорушення щодо незаконного втручання Татарова у роботу технічних засобів.

Петицію про звільнення заступника Єрмака подали 26 березня. Наразі зібрано майже 25 тисяч підписів. До кінця збору залишилось 9 днів. Щоб президент відреагував на петицію необхідно зібрати 25 тисяч підписів. 

Автор петиції зазначає, що Татаров “організував низку незаконних рішень, використовуючи для цього свою посаду заступника голови Офісу президента Зеленського”. 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE