Politerno > Україна і світ > Екс-суддя КС Віктор Шишкін заявив про атаку на суддів, які виступили проти закону про продаж землі

Екс-суддя КС Віктор Шишкін заявив про атаку на суддів, які виступили проти закону про продаж землі

  • 19 Червня, 2021
  • 1395 Переглядів
  • 0

Український правознавець, кандидат юридичних наук, перший Генеральний прокурор України, заслужений юрист України, народний депутат України 1-го, 2-го та 3-го скликань, суддя Конституційного Суду України (2006–2015) Віктор Шишкін повідомив про атаку на суддів Конституційного суду, які виступили проти закону про продаж землі.

Далі наводимо текст його допису у Фейсбуці:

 

Ну що УКРАЇНЦІ… чи може малороси — почалась війна за ЗЕМЛЮ вже по-серьйозному. Зелена соросятська чи московська шобла почала системну і масовану атаку на суддів Конституційного Суду України, які ПРОТИ продажу Української Землі. Зранку, я повідомляв проти дводобову атаку на житлове помешкання судді Літвінова О. М., який є доповідачем у справі про Неконституційність “Зеленого” Закону, ухваленого у березні 2020 року про розграбування Української Землі разом з надрами і який вводять у дію з 1 липня 2021 року.

Зараз, у цій час теж саме відбувається біля дому, де мешкає суддя Сас С. В. Нагадаю, що у вересні 2020 року, саме його альтернативний проект, спрямований ПРОТИ продажу Української Землі, було взято за основу 11 голосами із 15 суддів. Одразу після цього Зелена шобла почала скажену атаку саме на суддів, які голосували за цій проект, маніпулятивно використовуючи різні форми і методи тиску. Конституційний суд є ОСТАННІМ бастіоном, де у мирний спосіб ще можна захистити Українську Землю як Об’єкт прав власності і Основне Національне Багатство Українського Народу (статті 13 і 14 Конституції України). Якщо ми НАРОД, то наш, хоча б моральний обов’язок, підтримати і захистити тих, хто захищає нашу ЗЕМЛЮ, яка є КОДОМ НАЦІЇ. Про я це кажу ще з 2009 року. Даю прізвища 11 суддів, які ставши на захист Української Землі, в 2020 році проголосували тоді за проект судді Саса С. В. — і так за абеткою: Городовенко В., Завгородня І., Касмінін О., Кривенко В., Литвинов О., Мойсик В., Сас С., Сліденко І., Тупицький О., Філюк П., Юровська Г.

Персонально до кожного із них можете відноситись по різному, але об’єктивно вони тоді встали на захист ОСНОВИ Українства — Землі дарованої БОГОМ. Як мені відомо ці лінію вони досі тримають, тому у бій проти них кинули нових “титушек”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE