Politerno > Україна і світ > Розслідуються 2 провадження щодо втручання Венедіктової у справу Татарова, — Грищук

Розслідуються 2 провадження щодо втручання Венедіктової у справу Татарова, — Грищук

  • 24 Червня, 2021
  • 608 Переглядів
  • 0

Одне провадження щодо втручання генпрокурорки Ірини Венедіктової у справу заступника керівника Офісу Президента Олега Татарова перебуває в ДБР, друге – в НАБУ.

Про це журналістам розповів в.о. керівника САП Максим Грищук, інформує “Укрінформ“.

“Наскільки я знаю, два навіть таких провадження є. Це одне було, наскільки я розумію, у ДБР зареєстрували, і мене допитували як свідка, і НАБУ зареєструвало (провадження — ред.)”, – сказав Грищук.

За його словами, САП здійснює процесуальне керівництво у справі, яке розслідує НАБУ. “Там здійснюється первинна стадія — збору доказів”, – уточнив Грищук.

Відповідаючи на запитання про те, чи допитували Венедіктову у межах цієї справи, він зазначив, що не може сказати, бо не входить у групу прокурорів у цій справі.

Як повідомлялося, Офіс генерального прокурора пізно ввечері 23 грудня змінив підслідність справи Татарова, забравши її в Національного антикорупційного бюро і передавши СБУ.

25 грудня НАБУ відкрило кримінальне провадження щодо незаконного втручання генпрокурорки Ірини Венедіктової у справу проти керівника Офісу президента Олега Татарова.

Сам же Олег Татаров заперечує свою причетність до злочинів.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE