Politerno > Україна і світ > “Зачем вам Моргерштерн если есть сельская “Плине кача”: Fozzy Group відсторонила свого маркетолога

“Зачем вам Моргерштерн если есть сельская “Плине кача”: Fozzy Group відсторонила свого маркетолога

  • 28 Червня, 2021
  • 660 Переглядів
  • 0

Головний маркетолог Fozzy Group (“Сільпо”, “Фора”) В’ячеслав Баранський у грубій формі висміяв українців, які виступають проти концертів Басти і носять вишиванки.

Зокрема, Баранський хвалить Басту і зазначає, що “сільську тупість переможе лише гордий, який кладе болт на цінності села”. Крім того, пише: “Радує, що з року в рік #банута звичка натягати вишиванки на людях йде в минуле”.

На такі коментарі в соцмережах співробітника, зокрема, звернув увагу одеський активіст Сергій Стерненко.

На цей момент сторінки В’ячеслава Баранського недоступні, коментарів Fozzy Group поки немає. Водночас під останнім дописом на сторінці компанії вже понад 144 коментарі. Користувачі закликають звільнити маркетолога і навіть запустили хештег #ФоззіЗвільниБаранського. Серед інших, написав юрист Роман Маселко.

Багато коментарів і під останнім дописом на сторінці “Сільпо”.

Дехто набагато жорсткіше, але незмінно користувачі закликають звільнити Баранського.

Також є повідомлення про відмову користуватися послугами і купувати в магазинах і заклики не чистити коментарі.

Як написав у Facebook пише журналіст Костянтин Андріюк, концерти популярних російських виконавців дозволяють дізнатися про “консерви”, що обіймають високі посади в українських компаніях.

“Концерти Басти, окрім перепису тисяч какаяразніц, можуть відкрити і такі консерви.

Ось, наприклад, головний директор з маркетингу “Сільпо”, “Фора” і решти компаній Fozzy Group – Слава Баранський”, – зазначає він.

На думку Андріюка, із заміток маркетолога видно, що він ненавидить Україну.

“Як такі люди можуть обіймати такі позиції – велике питання до торгово-промислової групи Fozzy Group”, – упевнений журналіст.

На сторінках “Сільпо” і Fozzy Group у соцмережах з’явилися сотні коментарів користувачів із критикою Баранського й обіцянками не купувати більше нічого в магазинах мережі.

 

Fozzy Group теж відреагувала на інцидент.

Там повідомили, що Баранський почав працювати в компанії чотири місяці тому.

“У публікаціях, що зараз ширяться в соцмережах, є звинувачення в непатріотичності одного з наших співробітників. Ми розуміємо, чим викликане обурення, і як група компаній не поділяємо такі висловлювання. Тож сталася помилка щодо ролі Слави у групі. Відповідно, ми хочемо уникнути помилок зі свого боку. Рішення про подальшу співпрацю зі Славою ми будемо приймати після детального вивчення всіх фактів. Наразі Слава склав свої повноваження на період службового розслідування”, – повідомили в компанії й наголосили, що працюють тільки в інтересах України.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE