Politerno > Україна і світ > У Львові екс-“слугу” Юрченка звинувачують у ДТП і бійці під наркотиками. ВІДЕО

У Львові екс-“слугу” Юрченка звинувачують у ДТП і бійці під наркотиками. ВІДЕО

  • 8 Липня, 2021
  • 741 Переглядів
  • 0

Нардеп Олександр Юрченко, який раніше попався на хабарі і був виключений з фракції “Слуга народу”, потрапив у новий скандал з ДТП та бійкою – нібито під наркотиками. 

8 липня в центрі Львові, на площі Міцкевича, його Ford Mustang з блатними номерами 1988 (рік його народження) наїхав заднім ходом на Volkswagen Polo Всеволода Боровця, який їхало по головній дорозі. Після зіткнення нардеп вискочив з машини, кинувся з кулаками на Боровця і відібрав смартфон. Потерпілий встиг зняти частину інциденту. 

 

У ЗМІ з’явилася інформація про те, що за результатами тесту в крові Юрченка нібито знайшли сліди наркотиків. Офіційно правоохоронці цю інформацію не підтвердили. Однак наші джерела у поліції сказали, що в крові у нардепа дійсно виявили сліди метілендиоксиметамфетаміна, по-простому – екстазі.

Народний депутат Гео Лерос у себе в Facebook опублікував фото тесту на наркотики, який нібито здавав Юрченко.

Телефон самого Юрченко відключений.

Юрченко в минулому році виключили з фракції “Слуга народу” через звинувачення в отриманні хабара.

15 вересня минулого року НАБУ опублікувало відео, на якому детектив під прикриттям передає 13 тисяч доларів помічникові Юрченко. З’явилася інформація, що це був аванс за зміни в законодавство побутових відходів, а сума хабара повинна була скласти 200 тисяч доларів.

17 вересня генпрокурор Ірина Венедиктова підписала “підозру” для Юрченка, його виключили з “Слуги народу”.

Потім нардепу обрали запобіжний захід – утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі понад 3 мільйони гривень. Заставу за політика заплатили і відпустили на свободу.

Вищий антикорупційний суд арештував майно народного депутата Олександра Юрченка, якого НАБУ і САП підозрюють в одержанні хабаря та причетності до корупційної схеми у парламенті.

Не дивлячись на виключення з фракції Юрченко продовжує голосувати разом з фракцією “Слуга народу”.

У 2009 році Юрченко попадався на дрібній крадіжці – вкрав чотири пляшки пива в київському магазині.

У грудні минулого року з Юрченком вже стався автоінцідент. У Києві між нардепом і двома місцевими жителями виник конфлікт – Юрченко поскаржився, що через них не зміг проїхати на своєму автомобілі.

У суботу, о 22:00 на вулиці Русової в Дарницькому районі Києва патрульні зупинили автомобіль Toyota Camry, за кермом якого знаходився нардеп від партії “Слуга народу” Євген Брагар в стані наркотичного сп’яніння.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE