Politerno > Україна і світ > Заяви про вихід на туалетці: частина нардепів не братимуть участі в з’їзді “Голосу”

Заяви про вихід на туалетці: частина нардепів не братимуть участі в з’їзді “Голосу”

  • 29 Липня, 2021
  • 556 Переглядів
  • 0

Нардепка Олександра Устінова заявила, що більшість її колег по фракції не братимуть участі у з’їзді партії “Голос” 29 липня та покидають лави політсили.

Про це Устінова написала в Facebook.

“Finita la commedia або з’їзд “Голосу” сьогодні, як чергова профанація керівництва та цементування контролю  Кіри Рудик над партією

Більшість народних депутатів не братимуть участі у з’їзді партії “Голос” та покидають партію”, – зазначила нардепка.

За словами Устінової, керівництво в особі Кіри Рудик та контрольована нею політична рада партії  штучно створили умови, за яких 75% партійців та місцевих депутатів не будуть представлені на з’їзді. З’їзд формувався виходячи не з кількості партійців та депутатів, представлених у місцевих громадах, а за лояльністю до керівництва.

“Голосу” більше не існує як партії, за якою стояли потужні команди та осередки. Тепер це партія імені однієї людини – Кіри Рудик, яка (партія) існує виключно на папері”, – наголошує Устінова.

Свій допис нардеп підкріпила фото заяви про вихід із партії.

Таку ж заяву виклав народний депутат Ярослав Юрчишин.

А народна депутатка Ольга Стефанишина написала свою заяву на туалетному папері:

“Українська правда” поцікавилась позицією керівництва партії “Голос” і отримала наступну відповідь: “Усі подробиці будуть о 15:30 на пресконференції”.

Пізніше пресслужба партії дала розлогіший коментар.

“Ми вдячні колегам за спільну роботу і з повагою ставимося до їх рішення вийти з партії, бо дійсно останні події доводять що спільна робота з будівництва партії неможлива. При цьому ми підкреслюємо, що базових ідеологічних розбіжностей з колегами в нас немає. І впевнені, що вони розуміють, що як депутати, обрані від партії “Голос”, мають продовжити виконувати програму партії, з якою ми виграли вибори”, – зазначили у “Голосі”.

Нагадаємо, 12 липня фракція партії “Голос” на своєму засіданні проголосувала за звільнення з посади керівника фракції Ярослава Железняка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE