Politerno > Україна і світ > Милованов – це штатний провокатор для дискредитації критиків влади, – журналіст Ніколов

Милованов – це штатний провокатор для дискредитації критиків влади, – журналіст Ніколов

  • 1 Серпня, 2021
  • 595 Переглядів
  • 0

Журналіст Юрій Ніколов вважає, що радник глави Офісу президента Андрія Єрмака Тимофій Милованов є “штатним провокатором”.

Про це він написав у фейсбуці.

“Милованов все більше схожий на штатного провокатора. Або на шниря у штатському, що, зрештою, одне і те саме. Спочатку він обклався доповідними від спецслужб і діставав Бутусова, який посмів розповісти про роль КШЕ в отриманні цікавих грошей. Тепер затролив Данилюка, щоб теревенити: “Він невротик, таких не можна в пристойний дім пускати”, – написав Ніколов.

Він підкреслив: “Сенс тут простий – дискредитація критиків государя. Це не опричнина, для цього у Єрмака є інші люди з корочками радників. Це провокатор. Пам’ятайте, він може прийти і до вас. І єдина ваша ефективна зброя для захисту – рукоподаваність на великому радіусі. Не можна по-конформістськи кивати головою та лайкати що попало. Але якщо так вже сталося і бидло вже у вашому внутрішньому колі, то треба не зволікати з демонстрацією холодного презирства або відразу в торець. Таких людців потрібно тримати від себе подалі і якнайдовше, щоб їхні провокації не стали нормою. Інакше потім звалювати доведеться пристойним людям. “Мир – це війна”.

Нагадаємо, 29 липня конкурсна комісія не допустила колишнього секретар РНБО Олександра Данилюка до конкурсу на посаду директора Бюро економічної безпеки – не підійшов диплом Університету Індіани США. Глава цієї комісії – Тимофій Милованов.

Наступного дня Данилюк побився з Миловановим.

31 липня колишній секретар РНБО заявив, нібито голова конкурсної комісії визнав, що виконав вказівку від Офісу Президента, коли зняв Данилюка з конкурсу.

Милованов, після бійки з колишнім секретарем Ради національної безпеки і оборони Олександром Данилюком, полетів у США з синцем під оком.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE