Politerno > Україна і світ > Меркель, перед візитом до Києва, зустрінеться в Росії з Путіним

Меркель, перед візитом до Києва, зустрінеться в Росії з Путіним

  • 13 Серпня, 2021
  • 602 Переглядів
  • 0

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель за пару днів до свого візиту до Києва 22 серпня відвідає Москву. Це буде її перший візит до Росії з 2020 року.

Про це повідомив офіційний представник уряду Німеччини Штеффен Зайберт, якого цитує “РИА Новости”.

“У п’ятницю 20 серпня канцлер відвідає Москву, подробиці програми ми повідомимо вам на початку наступного тижня”, – сказав Зайберт.

У той же час в Кабінеті міністрів ФРН повідомили, що в ході свого візиту Меркель зустрінеться з російським президентом Володимиром Путіним, але точна програма поїздки буде відома наступного тижня.

“Планується обговорити стан і перспективи розвитку двостороннього співробітництва в різних областях, а також розглянути ряд актуальних міжнародних і регіональних питань”, – розповіли про майбутній візит Меркель в прес-службі Кремля.

Відзначимо, що це буде перший візит Меркель до Росії з січня 2020 року, після історії з опозиціонером Олексієм Навальним вона в Москву не приїжджала.

Нагадаємо, зустріч президента України Володимира Зеленського та Ангели Меркель запланована на 22 серпня. В ході бесіди лідери держав обговорять “Північний потік-2” і ситуацію на Донбасі.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE