Politerno > Україна і світ > Суддя відхилив клопотання захисту про проведення медичної експертизи для Насірова

Суддя відхилив клопотання захисту про проведення медичної експертизи для Насірова

  • 6 Березня, 2017
  • 1794 Переглядів
  • 0

Солом’янський райсуд Києва відхилив клопотання захисту про проведення судово-медичної експертизи відстороненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову.

Таке рішення оголосив суддя Олександр Бобровник.

Зокрема, захист наполягав, що Насіров потребує об’єктивного дослідження стану його здоров’я, оскільки є невиписаним зі стаціонару хворим. Прокурори просили відмовити в задоволенні клопотання, оскільки для проведення судмедекспертизи не надано жодного документального підтвердження. Також, за словами прокурора, Насіров сам відмовився від обстеження у лікарні швидкої допомоги.

”Хворіє, чи не хворіє Роман Михайлович, ми не знаємо. Ми не фахівці і прокурори не фахівці. Відмова у нашому клопотанні є порушенням ст. 2 Конвенції з прав людини і є порушенням права на життя”, – заявив один із адвокатів Насірова.

Як відомо, 5 березня в засіданні Солом’янського суду з обрання запобіжного заходу для глави ДФС було оголошено перерву, оскільки захист Насірова заявив клопотання про відвід судді Олександра Бобровника.

Пізніше, речниця суду повідомила, що заяву захисту глави ДФС Романа Насірова про відвід судді буде розглянуто у понеділок.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE