Politerno > Україна і світ > А судді Насірова хто? Знайомтесь, Віктор Глиняний!

А судді Насірова хто? Знайомтесь, Віктор Глиняний!

  • 9 Березня, 2017
  • 1890 Переглядів
  • 0

Суддя Віктор Глиняний наступного понеділка буде головуючим під час розгляду апеляційної скарги Романа Насірова.

За період з 2012 по 2015 рік на суддю Глиняного надійшло 35 скарг – це рекорд серед суддів апеляційного суду. Більшість скарг була зв’язана з небажанням судді Глиняного брати самовідвід, повідомляє на своїй сторінці у Facebook громадський рух Prosud.

Чому сторони так часто вимагають самовідвід судді Глиняного? Тому що син судді Сергій Вікторович Глиняний працює на посаді прокурора відділу участі прокурорів у судовому провадженні з перегляду рішень в Апеляційному суді міста Києва управління підтримання державного обвинувачення в суді. А отже дуже часто виступає обвинувачем в суді, де працює його батько.

Лише за останні пару років Віктор Петрович встиг засвітитися в ряді одіозних справ. Таких як, розгляд скарг Олександра Єфремова, Геннадія Корбана, Стаса Краснова.
Щодо майнового стану, то живучи виключно на одну заробітну плату суддя Глиняний зміг зекономити свою річну зарплату у вигляді готівки, побудувати будинок площею 174 кв.м. в Києві, отримати в дарунок квартиру в столиці та придбати автомобіль BMW X5 2013 р.в“.

Активісти закликають прийти і познайомитися з суддею Глиняним особисто, під час розгляду апеляції Романа Насірова у понеділок, 13 березня, об 11:00.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE