Politerno > Україна і світ > Тітушки намагалися завадити українцям зустрітися з Саакашвілі (Відео)

Тітушки намагалися завадити українцям зустрітися з Саакашвілі (Відео)

  • 1 Жовтня, 2017
  • 1466 Переглядів
  • 0

Влада завдяки тітушкам провокує громадян на кровопролиття, щоб узаконити розгін опозиційних акцій

Вчора в Одесі на Приморському бульварі відбулася бійка біля пам’ятника Дюку, де проходив запланований мітинг екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі.

Про це повідомляє кореспондент “Strana.ua” з місця подій.

Біля пам’ятника на 16.00 зібралося близько 200 чоловік, це люди різного віку – від молоді до пенсіонерів. Одночасно, з боку вулиці Катерининській під’їхали противники мітингу Міхо і встановили машину з потужними динаміками з яких грає знущальна пісенька про Саакашвілі на тлі лезгинки, а також пісня “Воїни світла, воїни добра”. Машина противників Саакашвілі перекрикує будь-які виступи його прихильників.

Противники Міхо одягли маски Саакашвілі і охоче “зігують” для журналістів.

Але обстановка залишалася спокійною недовго. Рівно о 16:00 противники Міхо кинулися з кулаками на його прихильників. Варто відзначити, що раніше поряд з Дюком вже екіпірувався чималий загін Нацполіціі – близько 40 осіб. Поліція намагається перешкодити бійці.

Міхеїл Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook прокоментував ситуацію:

За словами Саакашвілі, коли дії тітушок викликали негативну реакцію громади, на допомогу їм прийшли співробітники поліції.

“Вчора перед нашою зустріччю з декількома тисячами громадян Одеси тітушки підігнали муніципальний автобус з муніципальною технікою і на всю потужність включили музику зі спеціальною образливою піснею, яку вони про мене написали, щоб не дати нам спілкуватися з народом. На спочатку ввічливе прохання зменшити звук відповіли грубою лайкою. Як тільки люди відреагували на цю лайку, поліція негайно встала на сторону тітушок.

Я категорично засуджую будь-яке насильство, але, на жаль, влада хоче його спровокувати. Я закликаю всіх небайдужих громадян проявити стійкість і не піддаватися на провокації, бо крім провокацій у бариг, в їх куцому арсеналі, більше нічого не залишилося”, – написав політик.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE