Politerno > Тернопільщина > Василь Деревляний: “Оргкомітет покроково котролюватиме процес облаштування інфраструктури в селі Золота Слобода”

Василь Деревляний: “Оргкомітет покроково котролюватиме процес облаштування інфраструктури в селі Золота Слобода”

  • 19 Липня, 2018
  • 1792 Переглядів
  • 0

Мешканці кількох районів прийшли на прийом до першого заступника голови обласної ради Василя Деревляного з колективними питаннями:  про вирішення проблеми з приміщенням в комунальному закладі Тернопільської обласної ради для дитячого садка у селі Струсів Теребовлянського району, проконтролювати ремонт дороги та перекриття школи, будівництва криївки в селі Золота Слобода Козівського району.

Обговоривши із громадянами порушені проблеми, Василь Деревляний пообіцяв максимально сприяти їх подальшому вирішенню.

Зокрема, як відомо, в селі Золота Слобода цьогоріч відзначатимуть День Незалежності і саме там у 1943 році  відбувся Третій Надзвичайний Великий Збір ОУН.

«Перший збір ОУН відбувся у Відні, другий  – у Кракові, а третій у нас на Тернопільщині. Обласна влада робить все можливе по відновленню цього легендарного місця. Хочу зауважити, що до нас жодна обласна влада не приділяла такої уваги і не вживала таких заходів, як ми разом, спільно робимо це сьогодні. Село Золота Слобода, Хутір Веснівка та село Бишки повинні стати осередком патріотичного виховання молоді. Ми хочемо облаштувати криївку, відбудувати стодолу, де відбувався Третій Надзвичайний Збір та  відремонтувати дороги, для цього з обласного бюджету були виділені кошти», – зазначає перший заступник голови обласної ради, голова обласної організації ВО “Батьківщина” Василь Деревляний.

Василь Деревляний запевнив, що оргкомітет, який утворений сьогодні контролюватиме облаштування інфраструктури у селі Золота Слобода та на Хуторі Веснівка Козівського району.

Читайте також: “Я документи – а вони слухи та плітки на мене”, – Деревляний про скандал у Службі автомобільних доріг Тернопільщини

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE