Politerno > Україна і світ > Кривонос пустив Нацкорпус до АП і взяв вимоги – ЗМІ

Кривонос пустив Нацкорпус до АП і взяв вимоги – ЗМІ

  • 23 Березня, 2019
  • 1378 Переглядів
  • Comments Off

Представники Нацкорпусу і Нацдружин через заступника секретаря РНБО Сергія Кривоноса передали свої вимоги адміністрації президента.

Як повідомляє LIGA.net, вимоги пронесли учасники бойових дій та батьки загиблих.

“До АП їх провів заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос, який вийшов до протестувальників. За словами лідера Нацкорпуса Андрія Білецького, Кривонос пообіцяв передати вимоги президенту Петру Порошенку”, – пише видання.

У той же час, на сторінці Нацкорпусу в Facebook повідомляється, що активістами партії були затримані двоє дівчат, які за списком видавали гроші бездомним і малозабезпеченим людям, яких звезли на мітинг Нацкорпусу на Майдані Незалежності.

“Сьогодні нашими активістами були затримані двоє дівчат, які під список видавали бездомним гроші, яких зібрали, щоб спробувати дискредитувати наш рух… Ці дівчата передані співробітникам правоохоронних органів”, – сказав в опублікованому відео представник Нацкорпусу.

Нагадаємо, 9 березня представники праворадикальної партії «Національний корпус» і її напіввоєнізованого крила «Національні дружини» провели у Києві на майдані Незалежності акцію протесту, яка завершилась біля адміністрації президента.

Згодом представники “Нацкорпус” і “Нацдружини” влаштували бійку з поліцією в Черкасах, намагаючись дістатися до президента Петра Порошенка.

У центрі Полтави під час візиту президента Петра Порошенка представники Нацкорпусу і Нацдружин кидали в поліцейських м’які іграшки у вигляді свинок, їх жорстко затримала поліція.

Перед зустріччю президента Петра Порошенка із виборцями в Івано-Франківську стались сутички між представниками “Національних дружин” і “Національного корпусу” з правоохоронцями.

Читайте також: Не треба засуджувати Нацкорпус за їхню позицію, але вони не мають застосувати агресію – Тимошенко

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE