Politerno > Україна і світ > “Слуга народу” і плимінник “смотрящого” Павлюк виграв у лотерею майже 2 млн грн

“Слуга народу” і плимінник “смотрящого” Павлюк виграв у лотерею майже 2 млн грн

  • 4 Лютого, 2021
  • 931 Переглядів
  • 0

Нардеп з фракції “Слуга народу” Максим Павлюк на днях задекларував 1 939 868 гривень як лотерейний виграш.

Як інформує ZN.UA, про це свідчать свіжі відомості, внесені до Єдиного державного реєстру декларацій 2 лютого.

Варто зауважити, що виграш він отримав від шести різних фірм. Однак всі вони зареєстровані за однією адресою і мають одного власника.

Це не перший його виграш, занесений у декларацію.

Єдиний державний реєстр декларацій.

Павлюк Максим Васильович – народний депутат фракції “Слуга народу”, заступник голови комітету ВР з питань правоохоронної діяльності та член ТСК з ДАБІ. Йому 28 років, і до цього він уже декларував такі призи – в останній раз в 2020. Він є плимінником бізнесмена Іллі Павлюка, якого називали “королем контрабанди” західного регіону “Курятника”.

Нагадаємо, в грудні Bihus.info опублікували розслідування, в якому йдеться про те, що кілька народних депутатів з фракції “Слуга народу” часто відвідують офіс бізнесмена Іллі Павлюка, якого пов’язують з олігархом Рінатом Ахметовим, і який працював у передвиборчому штабі Володимира Зеленського.

За даними журналістів, депутати відвідують офіс Павлюка перед голосуванням за важливі законопроєкти (зокрема, візити були зафіксовані перед голосуванням за законопроєкти про гральний бізнес, про бюджет на 2021 рік і відновлень електронного декларування).

Зокрема, за даними Bihus.info, Павлюк контролює близько 30 депутатів “Слуги народу”, а координує їх у Верховній Раді Олег Марусяк.

Нагадаємо, глава Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі заявив про причетність нардепа “Слуги народу” Максима Павлюка до масштабних контрабандних схем.

Як повідомлялось, у 2017 році лідер РП, нардеп Олег Ляшко задекларував виграш в Українській національній лотереї загальною сумою в 571,045 гривень.

У представництві Української національної лотереї відмовились коментувати виграші Ляшка чи інших гравців, заявивши, що це конфіденційна інформація.

Також відомо, що у головному підрозділі детективів Національного антикорупційного бюро, в ході досудового розслідування у кримінальній справі, встановлено факти незаконного збагачення лідера Радикальної партії, народного депутата Олега Ляшко.

Крім того, перевірку лотерейного виграшу лідера “Радикальної партії” Нацагентство мало провести у 2018 році, коли буде здійснюватися перевірка декларацій від 2017 року.

Раніше стало відомо, що Українська національна лотерея, в яку втретє, нібито, виграє лідер Радикальної партії Олег Ляшко, з 2016 року знаходиться в сфері інтересів соратників президента Петра Порошенка.

Читайте також: “Олегу везе” – забійна пародія на Ляшка, котрий виграв 500 тисяч в лотерею

або Ставка чи хабар. Чи стане Ляшко підозрюваним у лотерейній справі

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE