Politerno > Україна і світ > Суд вкотре арештував майно сина Авакова – на цей раз ще й акції

Суд вкотре арештував майно сина Авакова – на цей раз ще й акції

  • 5 Травня, 2018
  • 1514 Переглядів
  • 0

Солом’янський райсуд Києва наклав арешт на квартири, паркомісця та акції сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова.

Як повідомляє “Судовий репортер“, відповідне рішення 4 травня ухвалив суддя Віктор Фомін.

Йдеться про три машиномісця і квартиру в Києві по вул.Протасів Яр, 8 , а також квартиру в Харкові по вул.Мироносицька,22.

Окрім того вперше накладено арешт на 43,7% акцій Авакова у ПрАТ “Інвестор”.

На ухвалу може бути подано апеляцію.

Як повідомлялось, 5 березня Солом’янський райсуд Києва повторно наклав арешт на нерухомість сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова, підозрюваного у розтраті коштів на придбанні рюкзаків для Нацгвардії. Йшлося про 3 паркомісця та 2 квартири.
А вже 25 квітня Солом’янський райсуд Києва скасував арешт нерухомостісина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра.

Також зазначалося, що ухвала оскарженню не підлягає.

Також ми повідомляли, що приховану камеру, яка зафіксувала переговори в кабінеті екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря щодо закупівлі рюкзаків для Нацгвардії, було знищено як речовий доказ на виконання ухвали суду в рамках іншого кримінального провадження. У НАБУ планували використати цей пристрій як ймовірний речовий доказ у справі «рюкзаків Авакова».

Як відомо, 31 жовтня НАБУ затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова – Олександра, екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря і керівника IТ-компанії “Turboseo” Володимира Литвина в рамках розслідування справи про розтрату 14 млн грн при закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

Солом’янський суд Києва прийняв до уваги вимоги прокурорів щодо п’ятимільйонної застави і носіння електронного браслета для сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра, але задовольнив їх частково і відпустив його під особисте зобов’язання. Слідом за сином Авакова суд відпустив і екс-заступника глави МВС Чеботаря

Згодом стало відомо, що Солом’янський районний суд Києва заарештував квартиру сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра, а також нерухомість колишнього заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря та бізнесмена Володимира Литвина.

У грудні суд скасував рішення про арешт майна сина Авакова.

А 23 лютого Солом’янський райсуд Києва повторно наклав арешт на нерухомість сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова, підозрюваного у розтраті коштів на придбанні рюкзаків для Нацгвардії.

Як повідомлялось, Солом’янський райсуд Києва ухвалив повернути закордонний паспорт сину голови МВС Арсена Авакова Олександру і зняти з нього електронний браслет.

Також стало відомо, що Московський районний суд Харкова виніс вирок одному з фігурантів справи “рюкзаків Авакова”, в якій одним з підозрюваних є син міністра внутрішніх справ Арсена Авакова – Олександр. Своїм рішенням суд звільнив фігуранта справи “рюкзаків Авакова” від відбування покарання.

Читайте також: Чому перші обшуки і затримання у справі “рюкзаків Авакова” не відбулися ще в січні

або “До сина Авакова не застосували навіть застави, але при цьому суди кожен день наповнюють в’язниці крадіями з ринку”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE