Politerno > Тернопільщина > Не дивлячись на зволікання обласної влади, “Мотор Січ” не відмовляється від зобов’язань по Тернопільському аеропорту

Не дивлячись на зволікання обласної влади, “Мотор Січ” не відмовляється від зобов’язань по Тернопільському аеропорту

  • 27 Травня, 2018
  • 3224 Переглядів
  • 0

Василь Деревляний та Вячеслав Богуслаєв

У четвер, 24 травня, з робочим візитом на своє підприємтсво в місті Волочиськ Хмельницької області прибув президент АТ “Мотор Січ”, народний депутат України Вячеслав Богуслаєв.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний, літак нардепа здійснив приземлення в аеропорту Тернополя.

“Не дивлячись на інвестиційний форум, який проходив у замку м. Збаража, я приїхав в аеропорт і зустрів народного депутата України пана Богусляєва. Прикро було слухати від нього, що керівництво обласної влади не виконує своїх зобов’язань взятих на спільній зустрічі в ОДА рік тому по відновленню роботи Тернопільського аеропорту”, – пише Василь Деревляний.

За його словами, незважаючи на це, пан Богуслаєв заявив, що домовленості дані рік тому залишаються в силі, а саме – відкриття авіарейсу Тернопіль-Київ та вкладення інвестицій у виробництво по складанню гвинтокрилів, якщо обласна влада побудує огорожу та проведе капітальний ремонт аеровокзалу.

Також Вячеслав Богуслаєв подарував аеропорту обслуговуючу дрібну техніку виробництва АТ “Мотор Січ” на загальну суму понад 100 тисяч гривень.

“Від імені Тернопільської обласної ради я подякував пану народному депутату за цей подарунок. Взявши бензопили в руки, ми разом дружньо сказали: “До роботи…””, – підкреслив лідер обласної “Батьківщини”.

Читайте також: Овчаруку вже нагадують за аеропорт, у той час як він воює з Барною за підрядників

Читайте також: На останній сесії облради погодили фінансування Тернопільського аеропорту

або Журналісти нагадали Надалу про обіцянки щодо Тернопільського аеропорту

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE