Politerno > Україна і світ > Посольство США попереджає американських громадян про акцію “Нацкорпусу”

Посольство США попереджає американських громадян про акцію “Нацкорпусу”

  • 15 Березня, 2019
  • 1348 Переглядів
  • Comments Off

Посольство США попередило американських громадян в Україні про те, що 16 березня в центрі Києва пройде мітинг “Національного корпусу”.

Очікується скупчення великої кількості людей у центрі Києва, у зв’язку з чим посольство рекомендує американцям уникати натовпів і демонстрацій і бути готовими до великої кількості поліції на вулицях.

“У суботу, 16 березня, українське націоналістичне угруповання планує провести демонстрацію на Майдані Незалежності. Ця група була пов’язана з насильством і громадськими заворушеннями, включаючи сутички з поліцією”, – йдеться в повідомленні посольства.

Нагадаємо, 9 березня дві акції “Нацкорпусу” в Києві та Черкасах призвели до сутичок з поліцією.

Лідер партії Андрій Білецький заявив, що 16 березня в столиці буде ще численніший мітинг, на нього повинні прийти “більш ніж 10 тисяч осіб”.

Також лідер “Нацкорпусу” заявив, що за наказом президента Петра Порошенка заступник голови СБУ Віктор Кононенко готує репресії та фізичне знищення представників “національного корпусу” та “національних дружин”.

Головна вимога націоналістів – це арешт екс-першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, його сина Ігоря Гладковського, Віталія Жукова, Андрія Рогози, керівництва держконцерну “Укроборонпром” і директорів усіх держпідприємств, які є фігурантами розслідувань про корупцію в оборонній галузі.

Читайте по темі: Явлення “Наріка”, вбивство Білецького і гетто для Порошенка. Як розвивається конфлікт президента і Нацкорпусу

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE