Politerno > Україна і світ > Ексзаступниця міністра інфраструктури Клітіна роздягнулася і оголосила війну міністру Криклію та “проститутам”. Відео

Ексзаступниця міністра інфраструктури Клітіна роздягнулася і оголосила війну міністру Криклію та “проститутам”. Відео

  • 30 Червня, 2020
  • 1210 Переглядів
  • 0

Ексзаступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна поскаржилася на колишнього шефа і заявила про створення партії “Україна проти корупції”.

Клітіна сказала про це в спеціальному відеозверненні, яке записала в купальнику на природі.

“Я хочу розібратися з усіма корупціонерами і політичними проститутами. Всі охочі, приєднуйтесь до мене”, – сказала Клітіна.

“Українці! Хочу звернутися до вас. Я вирішила боротися за правду самостійно, тому що на цих ідіотів у штанах точно надії немає. Я створюю свою партію “Україна проти корупції”, щоб розібратися нарешті з цими політичними проститутами”, – заявила Клітіна.

“Вони думають, що якщо у них в штанях щось є, то цього досить для успіху і можна ображати жінок. Та жінки в сто разів розумніші і чесніші за вас. Ось дивіться, міністр Криклій – він мене не тільки звільнив, він облив мене брудом так, щоб я ніколи не оговталася. Тому що заважала їм красти на “Укрзалізниці”. Тому я хочу розібратися з усіма корупціонерами і політичними проститутами. Всі охочі, приєднуйтесь до мене. Скажемо “ні” політичним проститутам”, – додала вона.

Варто зазначити, що під час звернення було видно, що Клітіна насилу стримує сміх, тож звернення варто розцінювати швидше як жарт і продовження кампанії Клітіної у боротьбі з сексизмом. Так у Facebook Клітіна з недавнього часу поставила на аватарку своє фото в чоловічому образі і пише про себе в третій особі.

В одному з останніх постів вона пояснила, що “корупціонери у нас переважно всі чоловіки – тобто за статистикою у жінок є більше шансів подолати корупцію в Україні”.

“Хотіли назвати “Клітіна проти проститутів”, але може цензуру не пройти. Вирішили назвати “Україна проти корупції” – хочу звернути увагу, це зовсім не сексистське гасло і ми раді кожному справжньому чоловікові, який вирішить нас підтримати!” – зазначила Клітіна.

За її словами, основним напрямом діяльності партії буде очищення України “від корупціонерів, політичних проститутів і їхніх схем, які душать розвиток економіки і призводять до зубожіння українців”.

“Сама партія планується лівоцентристського характеру з сильним екологічним напрямком. Тому що крім корупції, Олександру хвилюють проблеми екології і їй не байдуже, що їстимуть, питимуть і чим дихатимуть наші нащадки в Україні”, – пише Клітіна.

Нагадаємо, 19 листопада у мережу злили запис розмови депутатів від “Слуги народу” у Кривому Розі, де вони обговорюють заступницю міністра інфраструктури Владислава Криклія, яка нібито потрапила на посаду “через ліжко”.

Також Клітіна начебто переписувалась з пранкером Джокером, де писала про корупцію у транспортній галузі і про те, що атаку на неї пов’язує з нардепом минулого скликання від БПП Андрієм Вадатурським та головою “Укрзалізниці” Євгенієм Кравцовим.

У переписці Клітіна розповідала, що їй важко працювати з Криклієм, що він її “посунув”, щоб вона не займалась “Укрзалізницею”, де “вони щось мутять з тендерами на локомотиви”, що Криклій “агресивно реагує”, коли вона на щось звертає його увагу і пропонує змінювати людей.

Також Клітіна писала, що вона зможе “потягнути міністерство”, готова про це говорити з президентом Володимиром Зеленським, але на пропозицію підготувати матеріали на Криклія, яким, за словами Джокера, “незадоволений перший”, відповідала “Ну, я не знаю, якось не гарно буде зливати свого шефа”.

Наприкінці листопада 2019 року Кабмін звільнив з займаної посади заступницю міністра інфраструктури з питань євроінтеграції Олександру Клітіну.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE