Politerno > Україна і світ > У БПП образилися на опозицію, яка не оцінила успіх спецоперації з Бабченком

У БПП образилися на опозицію, яка не оцінила успіх спецоперації з Бабченком

  • 4 Червня, 2018
  • 1593 Переглядів
  • 0

Голова фракції БПП у парламенті Артур Герасимов заявив, що оскільки опозиційні політики критикують методи вітчизняних спецслужб у запобіганні вбивства відомого журналіста та подальших терактів, то їм вигідний хаос.

Про це він сказав під час погоджувальної ради у понеділок.

“Хочу нагадати, що минулого тижня українські спецслужби здобули стратегічну перемогу над агентурою агресора. Проведена операція не тільки запобігла вбивству російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка, але і дозволила викрити замовника цього злочину”, – заявив Герасимов.

На його думку, правоохоронці розкрили плани ворога щодо підготовки схронів зі зброєю та вибухівкою для подальшого вчинення терактів на мирних територіях в Україні, а також здобули список потенційних жертв, яким буде надана держохорона.

“Зважаючи на досягнуті результати, найбільше здивування викликає цинізм опозиційних політиків, які звинувачують і владу, і правоохоронців щодо методів запобігання вбивству і подальших терактів”, – сказав керівник фракції БПП.

На його думку,  своїми заявами вони доводять, що для них “вигідне нагнітання страху та збільшення напруги у суспільстві, аніж успіх вітчизняних спецслужб на захисті українських інтересів”.

30 травня СБУ оприлюднила два відео із затриманням замовника вбивства Аркадія Бабченка та фрагментом розмови між замовником та виконавцем.

Як повідомлялось, інформація про вбивство Бабченка з’явилася ввечері 29 травня. Міністерство закордонних справ Росії і Кремль відкидали свою причетність до цього.

Пізніше в СБУ повідомили, що російський журналіст Аркадій Бабченко – живий, це була спецоперація Служби безпеки.

У міжнародній недержавній організації “Репортери без кордонів” обурені спецоперацією Служби безпеки із інсценування вбивства Аркадія Бабченка.

Екс-високопосадовець Пентагону та директор аналітичного Центру Байдена при Пенсильванському університеті Майкл Карпентер заявив про можливі наслідки спецоперації «Бабченка» для української влади.

Також представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Арлем Дезір розкритикував інсценування українськими спецслужбами вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка.

Сьогодні Генпрокурор Юрій Луценко та керівник СБУ Василь Грицак розповіли про спецоперацію з інсценуванням вбивства журналіста Аркадія Бабченка іноземним дипломатам. У той жечас уряд Німеччини вимагає від української влади пояснень щодо інсценування Службою безпеки вбивства російського журналіста Аркадія Бабченко.

Читайте також: “Операція Мультибабченко”. Навіщо влада лякає журналістів вбивствами

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE